Rum för allt och alla.

Rum för allt
och alla.

Rum för allt och alla.

House of People är för alla typer av möten och människor. Oavsett om du ska anordna en personlig workshop för det mindre företaget, en stor kongress eller ett arrangemang i hela huset. Hos oss finns kapaciteten, möjligheten och viljan. Vi skräddarsyr eventet efter dina behov och önskemål.

Kongresshallen i Folkets Hus

Husets hjärta – kongresshallen.

Att kliva in i vår pampiga kongresshall är en upplevelse i sig. Vi erbjuder plats åt 1500 gäster i en halvmåneformad publikläktare under tak med atmosfär av stjärnhimmel. Här har många historiska möten ägt rum som till exempel FN:s första miljökonferens sommaren 1972.

Konferenslokal i Folkets Hus

Hur många blir ni – 2 eller 1 500 personer?

Vi har en stor variation av rum i olika storlekar, 36 lokaler varav 30 mötesrum för alla slags möten och konferenser. Vissa lokaler har fast inredning, andra har en flexibel utformning och möbleras efter dina önskemål och behov. Vi erbjuder även konferensrum med biografkänsla.

Folkets Hus - Salong

Möjligheter för dig.

Konferenser
Kongresser
Möten
Events

Workshops
Föreläsningar
Kick-offs
Utställningar

Fester
Produktlanseringar
Konserter
Filmvisningar

Folkets Hus - Restaurang

Mat och dryck i smakfull miljö.

Entréhallen bjuder även in till ett café med bakverk eller lättare måltider med en kopp kaffe eller ett glas vin. Vi har även möjlighet att duka upp mat och dryck i nära anslutning till möteslokalerna.

Vi har också en smakfullt inredd och trivsam restaurang med plats för upp till 400 sittande gäster.

Säg hej och låt oss berätta mer!